Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

LIVE & MIXING



Τι είναι το LIVE & MIXING




LIVE & MIXING είναι η non stop (χωρίς μουσικά κενά), διαδικασία παιξίματος μουσικής, που περιλαμβάνει live τραγούδι από τραγουδιστές - στριες συμπληρωμένη στα ενδιάμεσα από κανονικά τραγούδια έτσι ώστε να μην υπάρχουν μουσικές παύσεις. Η διαδικασία παιξίματος της μουσικής γίνεται από DJ και όχι ορχήστρα. Η ποιότητα της μουσικής συμπληρωμένη από κατάλληλα για το χώρο ηχητικά είναι επιπέδου CD. Η ροή του προγράμματος είναι απόλυτα δομημένη και επιπέδου μεγάλου νυχτερινού κέντρου ( 1ο προγρ, 2ο προγρ, ελεύθερο πρόγρ), η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαγαζιού ή εκδήλωσης και το είδος του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Τα τραγούδια του Live τα οποία παίζονται, είναι ειδικές ενορχηστρώσεις προσαρμοσμένες σε αντρικές και γυναικείες τονικότητες τα οποία ανανεώνονται διαρκώς.

Που απευθύνεται

Το LIVE & MIXING είναι για όλους με ποικίλα μουσικά γούστα και κουμπώνει σε όλους τους μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους χώρους, όπως μπαράκια, καφέ, ταβέρνες, κλαμπ κλπ. Επίσης είναι ιδανικό για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαπτίσεις, γενέθλεια, γιορτές, εταιρικά events κλπ. 

Γιατί από την OUR TEAM

Γιατί πολύ απλά εμείς το ξεκινήσαμε στην Ελλάδα πριν από περίπου 10 χρόνια.

Τι χρειάζεται να έχω

Εάν έχετε επιχείρηση ή είστε ιδιώτης, μετά από τεχνική διερεύνηση που κάνουμε στο χώρο σας, είτε κουμπώνουμε πάνω στα ηχητικά του χώρου, είτε χρησιμοποιούμε δικά μας, είτε ακόμα λειτουργούμε και με τα δύο. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σας. Επίσης αναλαμβάνουμε τον φωτισμό του χώρου με δικά μας φωτιστικά όπου αυτό απαιτείται και όλο το διαφημιστικό υλικό της εκδήλωσης όπως αφίσες, flyers, internet banners κλπ που τυχόν θα χρειαστούν.

Τιμές

Η τιμή της εκδήλωσης εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες του χώρου, δηλαδή τα ηχεία, τη μικροφωνική και τα φωτιστικά που θα χρησιμοποιηθούν. Και τέλος το πλήθος των τραγουδιστών ( ένας, δύο ή ακόμα και τρεις ), πάντως εσείς θα ξέρετε από πριν το κόστος της εκδήλωσης, που σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει ακριβότερη από το να χρησιμοποιούσατε ορχήστρα. Βεβαίως η ηχητική ποιότητα είναι εγγυημένη . 


Για περισσότερες πληροφορίες : Issi Moon 6989893687