Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

To Beach House Festival επιστρέφει στο Bolivar

To Beach House Festival επιστρέφει στο Bolivar

Μένοντας πιστό στο διευρυμένο dance πνεύμα του, το Beach House Festival 014 part II έρχεται να ανεβάσει στο Bolivar Beach Bar, από το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης, τα ντεσιμπέλ της Αθηναϊκής διασκέδασης, με ένα δυνατό line up, special happenings και άλλες εκπλήξεις.





Αναφορικά με τους headliners του φεστιβάλ , αυτοί είναι οι δημοφιλείς Milk & Sugar, με τις γνωστές επιτυχίες "Hey (Nah Nah Neh)", Higher & Higher", "Love Is In The Air" και "Let The SunShine" για ένα live DJ set από τα best-of album και νέα remixes από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, Infinity Ink, το επιτυχημένο δίδυμο της Crosstown Rebels, μέλη των Hot Natured, και παραγωγοί των τεράστιων επιτυχιών: "Infinity" και "Games" και τον γνωστό για τα πολυσυλλεκτικά sets και το μοναδικό DJ στυλ Tapesh, πάνω σε μια νέα συλλογή και ένα πλήρες άλμπουμ.

Με τους Έλληνες Dino Mfu, Chris Child, Soulfellaz, Skinny και Nsi, ολοκληρώνεται το πλούσιο line up του Beach House Festival 014 part II.

PROMO VIDEO 


Σύντομα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Beach House Festival 014 part II.
Ιnfo:
Που:Bolivar Beach bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Πότε: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου

Η προπώληση είναι 10 ευρώ ηλεκτρονικά από το viva.gr ή τα φυσικά καταστήματα Public, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spot,

Στο ταμείο, το βράδυ του φεστιβάλ, η τιμή θα είναι 13 ευρώ.
Πληροφορίες: 697 0367 684

Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις 6 Σεπτεμβρίου Σάββατο στο Bolivar Beach Bar και το Beach House Festival 014 part II.

Πηγή: e-go.gr